Home » Borrelbox Amsterdam
✓ Allerbeste Spaanse delicatessen
✓ Ook thuisbezorging
✓ Cateringdiensten

Geniet van een borrelbox in Amsterdam

Wil je een borrelbox bestellen in regio Amsterdam? Bij Jabugo stellen we borrelboxen samen met daarin authentieke Spaanse lekkernijen. Door deze borrelbox bij ons te bestellen, of op te halen op een van onze locaties, kom je erachter wat voor lekkers Spanje allemaal te bieden heeft. Geniet ervan met vrienden en familie en combineer de box met een lekkere wijn om je avond compleet te maken!

delicatesse spaans

Bezoek een van onze restaurants

Of geniet lekker thuis en bestel bij onze webshop!

Amsterdam

Leidschendam

Scheveningen

tapas

Een borrelbox vol Spaanse lekkernijen

Ben je benieuwd naar Spaanse delicatessen? Dan bestel je bij ons een borrelbox. In deze box vind je namelijk verschillende soorten, zorgvuldig door ons uitgekozen, Spaanse hapjes. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Pata Negra. Je maakt zelf een keuze welke Spaanse hammen je in de borrelbox wilt ontvangen. Laat jezelf bijvoorbeeld verrassen en probeer iets nieuws, of kies voor jouw eigen favorieten! De keuze laten wij volledig aan jou. Je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen om in Spaanse sferen te genieten van de hapjes uit de box.

Bestel je box vandaag nog

Als je een borrelbox wilt bestellen, bekijk dan het aanbod via de webshop. Hier vind je alle producten die we momenteel verkopen. Voor vragen over de inhoud van de borrelbox, neem je contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de Spaanse hapjes die wij aanbieden vanuit onze Spaanse delicatessenwinkel.

jabugo