Maak uw evenement helemaal compleet met een echte Cortador. Deze hamsnijder zal een absolute eye-catcher worden op uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of welk evenement dan ook.

Een Cortador inhuren

Wil je een Cortador, of een andere vorm van onze delicatessencatering met Spaanse tapas inhuren voor een evenement? Bij Jamon Bar Iberico denken we graag met je mee. Een Cortador zorgt voor een waar smaaktheater en is een echte showtopper op elk type evenement. Je kunt bij ons een Cortador inhuren, welke met een luxe ham op locatie verschijnt en deze met de hand voor jouw gasten versnijdt en presenteert. Bij onze catering vertellen we jou en je gasten graag alles over onze Spaanse tapas, de charcuterie, de aangesneden ham en de leefstijl en afkomst van de varkens. Dankzij vele jaren ervaring zijn wij in de gelegenheid om de beste hamsnijders van Nederland bij jou op locatie een demonstratie te laten geven.

De allerbeste Spaanse
delicatessen op uw feest

Een professionele Cortador inhuren voor delicatessencatering

Onze Cortadors zijn gecertificeerde hamsnijders en
hebben jarenlang ervaring met het snijden van de

Onze Cortadors zijn gecertificeerde hamsnijders en hebben jarenlange ervaring met het snijden van de Jamon Ibérico, zowel in onze restaurants als op locatie voor een vorm van eventcatering. Zij snijden de Spaanse hammen flinterdun en presenteren deze op een prachtige manier. Je kunt de Cortador inhuren voor minimaal twee uur. Verras je gasten met heerlijke verse hammen die gesneden worden door een échte Cortador en informeer naar de mogelijkheden van het inhuren.

Jamon Iberico zowel in onze restaurants als op locatie.
Zij snijden niet alleen de Jamon flinterdun maar presenteren de ham op een prachtige manier. De Cortador is in te huren voor minimaal twee uur.

Spaanse catering met heerlijke delicatessen en tapas

Wil je onze Spaanse tapas en delicatessen serveren tijdens een evenement in de vorm van catering? Samen stellen we een heerlijke charcuterieplank samen voor jouw eventcatering, die volledig gevuld is met jouw favorieten, zoals bijvoorbeeld de beroemde Pata Negra. Je beslist zelf over de hoeveelheid en de kwaliteit van de Spaanse tapas voor de catering. Wij verzorgen ook vegetarische planken of planken zonder varkensvlees. Alle charcuterieplanken worden geserveerd op prachtige olijfhoutenborrelplanken. Voor meer informatie over onze tapascatering neem je contact met ons op.

Proef Pintxos als onderdeel van onze tapascatering

Pintxos zijn dé smakelijke aanvulling op ieder feest en vormen een uitstekende eventcatering. De hapklare Spaanse tapas uit het Baskenland zijn ideaal om te serveren. De basis is een knapperig broodje en de topping heeft oneindig veel mogelijkheden. Denk aan vlees-, vegetarische, veganistische en varkensvrije opties. De Pintxos die wij serveren maken wij vers op de locatie van de eventcatering. We bespreken graag de mogelijkheden over deze manier van tapascatering met je.

Bespreek de mogelijkheden voor jouw vorm van eventcatering

Of je nu kiest voor het inhuren van een Cortador, of voor het serveren van allerlei Spaanse delicatessen en tapas als vorm van catering tijdens je evenement: met onze delicatessencatering slaag je gegarandeerd. Onze delicatessencatering zorgt voor blije gezichten op ieder evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie over het inhuren van een Cortador, de tapascatering of een andere vorm van catering met Spaanse delicatessen. Wil je ook thuis kunnen genieten van onze Spaanse delicatessen uit Amsterdam? Bestel dan onze kant-en-klare borrelbox. Hierin vind je onze meest gewaardeerde Spaanse delicatessen, die wij ook serveren tijdens onze catering. Bekijk de webshop voor ons volledige assortiment.