Home » Cecina de Léon online bestellen
✓ Allerbeste Spaanse delicatessen
✓ Ook thuisbezorging
✓ Cateringdiensten

Cecina de Léon online bestellen

Wil je de heerlijke Cecina de Léon proeven, door deze online te bestellen? Dan zit je goed bij Jabugo. Wij verkopen heerlijke gedroogde hammen in allerlei soorten. Je bestelt deze eenvoudig online, maar het is ook mogelijk om de hammen te komen proeven in onze vestigingen in Amsterdam, Leidschendam en Scheveningen.

delicatesse spaans

Bezoek een van onze restaurants

Of geniet lekker thuis en bestel bij onze webshop!

Amsterdam

Leidschendam

Scheveningen

tapas

De meest verse Cecina de Léon kun je bij ons online bestellen

Ceciná de Léon is heerlijk vlees uit Spanje dat afkomstig is van de achterpoot van runderen. Deze runderen hebben veel vetten in hun spieren, waardoor het vlees een zachte maar volle smaak krijgt. Het runderrookvlees mag enkel op traditionele wijze geproduceerd worden. Daarnaast is het vlees ook voorzien van de beschermde geografische indicatie I.G.P. Wil je deze heerlijke Cecina de Léon online bestellen? Bij Jabugo vind je verschillende Spaanse delicatessen. Je kunt al onze Spaanse hammen online bestellen, echter verwelkomen wij je natuurlijk ook graag op onze locaties!

Proef het authentieke Spaanse vlees

Het online bestellen van Cecina de Léon heb je zo gedaan via onze webshop. Je kunt je pakket afhalen in een van onze Spaanse delicatessenwinkels, of laat het bij je thuisbezorgen. Wil je ook tijdens een feestelijke gelegenheid genieten van onze Spaanse lekkernijen? Dan is het mogelijk om onze Spaanse tapascatering in te huren. Voor meer informatie neem je contact met ons op.

jabugo