Home » Chorizo kopen
✓ Allerbeste Spaanse delicatessen
✓ Ook thuisbezorging
✓ Cateringdiensten

Chorizo kopen

Als je verse chorizo wilt kopen, kom je naar Jabugo. Bij ons vind je zorgvuldig uitgezochte, Spaanse lekkernijen. In onze vestigingen in Amsterdam, Leidschendam of Scheveningen verwelkomen we je graag, zodat je de chorizo kunt kopen. We vertellen je graag meer over de afkomst van de bekende Spaanse worst. Hier kun je de worst ook proeven, bijvoorbeeld op een belegd broodje, of als onderdeel van een heerlijke borrelplank. Als je thuis wilt genieten van de heerlijke chorizo, is het mogelijk om deze online te bestellen.

delicatesse spaans

Bezoek een van onze restaurants

Of geniet lekker thuis en bestel bij onze webshop!

Amsterdam

Leidschendam

Scheveningen

tapas

Probeer deze Spaanse lekkernij

Geniet van deze heerlijke worst door deze online bij ons te bestellen in een heerlijke borrelbox. Wil je, naast chorizo, ook een van onze andere producten online bestellen? Bekijk onze shop. Wij bieden vele soorten Spaanse hammen en worsten aan, zoals de chorizo, die je online kunt bestellen of op onze locaties te kopen. Als je kiest voor online bestellen heb je de mogelijkheid om de de Spaanse delicatessen, zoals onze verse chorizo, op te halen in onze vestigingen of kies ervoor om de ze thuis te laten bezorgen!

Bestel je box vandaag nog

Als je een borrelbox wilt bestellen, bekijk dan het aanbod via de webshop. Hier vind je alle producten die we momenteel verkopen. Voor vragen over de inhoud van de borrelbox, neem je contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de Spaanse hapjes die wij aanbieden vanuit onze Spaanse delicatessenwinkel.

jabugo