Op dit moment werken wij hard om Jamon bar Iberico in meer plaatsen in Nederland te vestigen. Na Amsterdam zijn wij nu te vinden in Leidschendam, en er volgen er meer!

Amsterdam

Foodhallen

De Foodhallen in Amsterdam hoort al vanaf het begin in 2014 bij de ‘must-visit’ attracties van Amsterdam. Hier vind je 22 gespecialiseerde foodstands bij elkaar. Jamon bar Iberico opende hier zijn eerste horecazaak en zit hier al vanaf het begin.

De foodstands serveren alleen hapjes. De dranken worden centraal georganiseerd. De zitplaatsen vind je centraal in de Foodhallen. Er zijn lage tafels voor 4 personen en grote hoge lange tafels, ideaal voor grotere groepen. Onze eigen kleine bar biedt ook plek aan 4 personen. Hier kun je de hamsnijder (cortador) op zijn vingers kijken.Elke dinsdag speelt in de Foodhallen een lokale jazzband. Op vrijdag en zaterdag zorgt een dj voor een extra feestelijke sfeer.

Leidschendam​

The Mall of the Netherlands

De Mall of the Netherlands (MOTN) wordt het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland met meer dan 230 winkels, een grote bioscoop, bowling baan en Virtual Reality centrum. Een onderdeel van MOTN is de Fresh market.

Hier haal je je dagelijkse boodschappen en geniet je van verse maaltijden. Jamon Bar Iberico kiosk heeft hier 1 jaar geleden zijn tweede vestiging geopend. We serveren hier niet alleen onze befaamde Iberico hammen en andere Spaanse delicatessen, maar schenken ook Spaanse wijnen, cava en bier. In de zomer kun je bij ons ook genieten van zelfgemaakte Sangria. Jamon Bar Iberico kiosk heeft plaats voor ongeveer 25 gasten. Dit maakt het gezellig en knus. Je raakt er al snel in gesprek met de mensen om je heen en dat maakt het zo bijzonder. Tussen het shoppen door kun je bij ons genieten van een echte Spaanse lunch.

Ben je gewoon toe aan een borrel? Ook dan ben je bij ons aan juiste adres. Reserveren? Neem contact op via info@jamonbariberico.nl of via (06) 3456 7452. Graag tot ziens!