Home » Salchichon kopen
✓ Allerbeste Spaanse delicatessen
✓ Ook thuisbezorging
✓ Cateringdiensten

Salchichon kopen

De verse salchichon, die je bij Jabugo kunt kopen, is een typische Spaanse worst. Ben je benieuwd naar deze Spaanse delicatesse? In onze winkels in Amsterdam, Leidschendam en Scheveningen kun je de heerlijke salchichon kopen, of kies ervoor om deze online te bestellen. Bij ons vind je het beste vlees uit Spanje, dat op ambachtelijke en traditionele wijze wordt bereid.

delicatesse spaans

Bezoek een van onze restaurants

Of geniet lekker thuis en bestel bij onze webshop!

Amsterdam

Leidschendam

Scheveningen

tapas

Op traditionele wijze geproduceerde Salchichon kopen

De Spaanse salchichon, die je bij ons kunt kopen, is een typische Spaanse lekkernij die wordt gemaakt van Ibérico-varkensvlees. Deze worst is vergelijkbaar met de Spaanse chorizo, maar heeft zijn eigen, unieke smaak. De milde worst heeft een heerlijke nootachtige smaak. Dit komt doordat deze op smaak wordt gebracht met diverse kruiden, zoals knoflook en zout. Je geniet van deze worst op een broodje, op een borrelplank of natuurlijk gewoon zo uit het vuistje! Kom je langs op een van onze locaties? Dan proef je de heerlijke Spaanse worst op een heerlijk belegd broodje of een plank met onze heerlijke Pata Negra.

Geniet van de unieke smaak van deze worst

Waan je even volledig in Spanje met onze heerlijke Spaanse delicatessen. Kies ervoor om de salchichon online te bestellen in onze webshop, of kom langs in een van onze vestigingen en proef de worst voordat je deze gaat kopen. Ook voor het bestellen van andere Spaanse hammen zit je bij ons goed. Wij verwelkomen je graag op onze locaties, om je meer te vertellen over de achtergrond van al deze Spaanse gerechten!

jabugo