Home » Spaanse delicatessen Amsterdam
✓ Allerbeste Spaanse delicatessen
✓ Ook thuisbezorging
✓ Cateringdiensten

Proef echte Spaanse delicatessen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een winkel met authentieke Spaanse delicatessen in Amsterdam? Kom dan naar Jabugo, onze Spaanse delicatessenwinkel in de Foodhallen in Amsterdam. In Spaanse sferen geniet je bij ons van de lekkerste delicatessen, waardoor je je even in Zuid-Spanje waant. Ook thuis kun je genieten van de delicatessen uit onze Spaanse winkel, door online een bestelling te plaatsen. Stel zelf een box met lekkernijen samen en haal het Spaanse gevoel in huis!

delicatesse spaans

Bezoek een van onze restaurants

Of geniet lekker thuis en bestel bij onze webshop!

Amsterdam

Leidschendam

Scheveningen

tapas

Welke Spaanse delicatessen vind je in onze winkel?

Voor de lekkerste Spaanse delicatessen, kom je naar onze delicatessenwinkel. Geniet van de meeste verse Spaanse tapas onder het genot van een drankje. In onze winkel koop je typisch Spaanse hammen, die op traditionele wijze geproduceerd worden in de Spaanse regio Andalusië. Onze medewerkers vertellen je graag meer over de verschillende hamsoorten in onze Spaanse winkel en in wat voor gerecht de hammen goed passen. Ook koop je in onze winkel diverse Spaanse wijnen en verfrissende biertjes. Wanneer je dus op zoek bent naar een Spaanse delicatessenwinkel met een traditioneel aanbod, kom je naar onze locatie. Naast in Amsterdam, vind je ook een Spaanse delicatessenwinkel in de Westfield Mall en in Scheveningen. We verwelkomen je graag om je te verrassen met de meest lekkere Spaanse delicatessen! 

De Spaanse delicatessen online bestellen

Wil je de Spaanse delicatessen online bestellen? Ook ditt is bij ons mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld een Spaanse Ibérico de Cebo bij ons online kopen. Je geniet dan thuis van de overheerlijke ham. Wil je liever van alles wat proberen? Koop dan onze borrelbox. Hierin vind je verschillende Spaanse delicatessen uit onze winkel. Zo geniet je van een avondje borrelen met de lekkerste Spaanse delicatessen erbij. Maak kennis met al het moois dat Spanje te bieden heeft door een box vol lekkers te bestellen. In onze webshop koop je gemakkelijk online al onze Spaanse delicatessen.

jabugo

Bekijk het volledige aanbod online

Kom langs in onze Spaanse delicatessenwinkel en ontdek wat wij te bieden hebben of kies voor het bestellen van onze lekkernijen in de online winkel. Voor vragen over ons aanbod of het plaatsen van een reservering, neem je contact met ons op. stuur ons een e-mail via info@jamonbariberico.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0634567452. We verwelkomen je graag snel in onze Spaanse delicatessenwinkel!