Home » Spaanse tapas Amsterdam
✓ Allerbeste Spaanse delicatessen
✓ Ook thuisbezorging
✓ Cateringdiensten

Spaanse tapas in Amsterdam

Ben je op zoek naar een plek waar je heerlijke Spaanse tapas kunt eten in Amsterdam? Kom dan naar Jabugo. Wij selecteren de beste Spaanse lekkernijen en bieden deze aan in onze webshop en in onze vestigingen in Amsterdam, Leidschendam en Scheveningen. Je waant je even helemaal in zuid-Spanje dankzij de Spaanse sferen in onze locaties. Laat je verrassen door authentiek Spaanse smaken!

delicatesse spaans

Bezoek een van onze restaurants

Of geniet lekker thuis en bestel bij onze webshop!

Amsterdam

Leidschendam

Scheveningen

tapas

Voor authentieke Spaanse tapas kom je naar ons

Voor de lekkerste Spaanse tapas kom je naar een van onze vestigingen. Bij ons heb je de mogelijkheid om te genieten van een ‘shared dining experience’ met vrienden en/ of familie, of bestel een borrelbox met allerlei Spaanse lekkernijen. Natuurlijk proef je bij ons ook verschillende Spaanse hammen en worsten. Probeer bijvoorbeeld eens de bekende Spaanse chorizo, die wij verkopen. Heb je binnenkort een feestelijk evenement waar je Spaanse tapas wilt serveren? Je kunt bij ons een professionele Cortador inhuren, die zal zorgen voor een waar smaaktheater!

Kom langs of bestel onze tapas online

We verwelkomen je graag in onze Spaanse delicatessenwinkel om de heerlijke Spaanse tapas te komen proeven. Kom langs door een reservering te plaatsen, ditt doe je via ons contactformulier. Wil je ook thuis genieten van onze Spaanse lekkernijen? Bestel de tapas via onze webshop en kom deze ophalen op een van onze locaties, of laat deze bij je thuisbezorgen!

jabugo